Living Jackson

Benefits of cycling
She Don’t Like My Motorcycle | Ride With My Ex-Girlfriend | Couple Goals

She Don’t Like My Motorcycle | Ride With My Ex-Girlfriend | Couple Goals


Ride In Cold Condition With My EX-Girlfriend I Have ask My Mechanic to check My gearbox, And I believe its been fix already.. lets check if the Gearbox is still having problem Sorry Guys, Its still the same problem But i have Forgotten that She is Riding With Me

31 comments on “She Don’t Like My Motorcycle | Ride With My Ex-Girlfriend | Couple Goals

  1. Perghh ini padu punya relation bang… Dm siring(tepi) helmet shoei tu…hahahah…silap salah gear reverse direction lagi..hahahaha

  2. Hahahah gear tk blh repair da..pasti auto pacak..🀣
    Yg pntg kita yakin keadaan jentera tiptop dan kondisi kslmtn dlm πŸ’―…inshaallah allah smua akan slmtπŸ‘

  3. Guys… Jangan Lupa tuk subscribe abam and Follow abam kat Instagram… okay ingat yer Jangan lupa add abam kat Instagram…

    https://www.instagram.com/amat66

  4. dengar citer lepas kes salah gear tu.. duit simpanan abam AK untuk beli S1K :)) telah abis digunakan untuk beli gelang emas sampai ke lengan..beli jiwa..:))))

  5. Sembang bikin bimbang der…
    Layan sorang atau couple lagi ngam 🀭🀭
    Lain mcm videos…visor calar?
    #Xgagal

  6. Haih, tengah bukak lecture note dekat phone tadi masa class tiba tiba masuk notification abam salah gear upload video pulak. Aduh ni buat tak senang duduk ni, keluar je kelas terus sumbat earphone kat telinga nak tengok video abam salah gear kita. Apa apa pun terbaik bang. Semoga Allah melindungi kedua dua merpati sejoli ni, amin. Safe ride sifu salah gear! 🀘🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *